Vés al contingut principal
Inici

Altres operacions i gestions

Briefcase, autoria: Navdeep RajCom hem anat veient cada cop més tràmits i activitats quotidianes es poden fer per Internet. A banda de l'administració i la banca en línia, també podem cercar feina, demanar informació a tot tipus d'organismes i empreses o estudiar en entorns e-learning, entre altres operacions.


Recerca de feina

Els últims anys ha augmentat el nombre de llocs web amb borses de treball, n'hi ha de caire generalista, per a tot tipus de feina, però també n'hi ha més especialitzats per sectors o per àmbit geogràfic.

Alguns exemples:

Logotip SOCRecursos del Servei Català d'Ocupació per a la recerca de feina
Dins del programa Connecta't, el SOC ha elaborat materials formatius que poden ser interessants per conèixer diferents aspectes relacionats amb la recerca de feina per Internet.


Llocs d'aprenentatge en línia

Logotip MoodleLes TIC afavoreixen l'aprenentatge gràcies a les plataformes d'estudi e-learning. Alguns dels avantatges sobre l'educació a distància tradicional són la disponibilitat horària, la immediatesa del contacte amb els tutors/ores i els companys/anyes del curs, la possibilitat de dur a terme les avaluacions sense haver de desplaçar-se i l'accés a estudis que s'imparteixen en altres països, entre altres implicacions relacionades amb els camps de la pedagogia i la didàctica.

Avui en dia podem cursar total o parcialment estudis siguin oficials o no, a centres públics o privats, especialment dins l'educació superior. També algunes empreses disposen d'una eina d'aprenentatge en línia (com ara el moodle, des d'on estem realitzant aquest curs) per a la formació interna de treballadors/ores. Alguns exemples de campus virtuals:

Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image