Vés al contingut principal
Inici

Recomanacions relacionades amb els continguts

network%202.png

Hi diferents recomanacions a tenir en compte i que resumirem de la següent manera:

  • Ser prudents en el moment de publicar continguts. Hem de pensar en protegir-nos i també en protegir els drets de les persones que ens envolten i també els de les persones que han compartit els seus continguts amb nosaltres.

  • Si navegant pel continguts a la xarxa d'Internet sentim que es vulneren els nostres drets, podem demanar ajuda i suport. Si s'ha produït un delicte, les forces de seguretat de l'estat, especialment els Mossos d'Esquadra (ja en parlarem més endavant del seu rol i competències), ens ajudaran.

    Si necessitem assessorament, podem demanar-lo a les institucions apropiades. CESICAT és el referent de la seguretat a Catalunya, però també les agencies estatals d'ajuda al consumidor, com ara l'Agència Catalana del Consum, o l'Agència Catalana de Protecció de Dades, etc. Hi ha tota una xarxa de suport al nostre voltant.

  • Les famílies i els docents podem configurar i instal·lar algunes ajudes tècniques que ens permetran -fins a cert grau- filtrar els continguts als quals tindrem accés. Aquests filtres, però, no són perfectes. Novament, el sentit comú serà una de les millors eines de treball.


Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image