Hem d'aconseguir que les nostres alumnes assumeixin els continguts dels mòduls de manera que siguin capaces de transmetre els seus coneixements a la resta de la seva entitat.
En el mòdul anterior vam treballar les maneres i possibilitats de comunicació a la xarxa. Cada entitat (cada alumna) ha creat un bloc, ara és doncs, el moment de nodrir-lo.
- Dotar de recursos a les alumnes per a que a través de la xarxa siguin capaces de trobar qualsevol recurs. Navegar a partir de diferents cercadors i veure els consells i trucs que ens faciliten les cerques. Consultar webs de referència i postejar-les al bloc de la seu dins la categoria "Enllaços d'interès"
- Les fotografies: Picasa. Aprofitar el compte creat a Gmail per a aprofundir en les seves aplicacions, així doncs per a pujar imatges a la xarxa emprarem Picasa. Al mòdul trobareu el procés però és convenient que el feu conjuntament a l'aula. Per tant la feina respecte a picasa serà:
- Fer fotografies a l'aula (portar càmera)
- Pujar-les al picasa del grup de la seu (creat en el mòdul1)
- Incrustar-les al bloc de la seu. (podeu pujar imatges als blocs o incrustar-les, val la pena treballar l'"embed" o incrustació ja que serveix per a d'altres contextos com pàgines web)
- Els vídeos: Youtube.
- Fer una cerca de vídeos que puguin ser d'interés per a les entitats.
- Incrustar els vídeos al bloc de la seu.
- Crear un compte cada alumne on en el futur pugui penjar els vídeos de l'entitat. (si la càmera us ho permet podeu gravar un petit vídeo de la sessió i penjar-lo al youtube de la seu i incrustar-lo al bloc de la seu. Cal parlar de les limitacions i problemes que poden trobar.
Teniu documentació per a la creació de comptes de youtube.