Vés al contingut principal
Inici
Internet és un bon mitjà per compartir informació, ja sigui en forma de discussions, preguntes i respostes, donant a conèixer el que sabem: hi ha diferents maneres d'interactuar amb la xarxa sencera. Algunes d'elles són:
  • Les News o també coneguts com a grups de discussió van néixer abans que la web assolís tant popularitat com ara, i servien per ajudar a compartir coneixements entre la comunitat científica. Actualment s'han convertit en un espai a la web que permet informar-se i conèixer moltes coses, gràcies a l'esperit de col·laboració que impera. Un grup de discussió molt interessant és el de Donestech.
  • Les llistes de correu web permeten agrupar direccions de correu en llistes, de manera que podem enviar un mateix missatge a totes les persones de la llista al mateix temps. Un dels exemples més coneguts és Yahoo Groups
  • Els fòrums s'assemblen als grups de discussió, però amb la diferència que són més simples i més estructurats, amb temes i subtemes. Un exemple molt il·lustratiu és el fòrum de Náyades.

Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image