Vés al contingut principal
Inici

Recordar a les alumnes:

- El moodle romandrà obert, per tant poden continuar accedint als continguts per aprofundir-hi. Això els mostrarà continuïtat.

- que facin l'ús del grup de google per relacionar-se, fer la reflexió de que es poden constituir com un grup de dones d'una àrea geogràfica propera que estan en relació i que poden comunicar-se, trobar-se, i demés a través de les eines que ara coneixen.


- Instar a mantenir el bloc de la Seu actiu, ja que aquest pot esdevenir el bloc de dones del seu territori, animeu-les per a que no deixin morir un espai de relació de diferents entitats. Evidentment, que segueixin nodrint els seus propis blocs.

A tenir en compte:

- A l'hora de fer les memòries, que ha de fer cada entitat demostrant com han treballat al curs i com ho han transmès a la resta de l'entitat, poden utilitzar com a guia els recursos d'aquest mòdul i, per exemple, seguir l'esquema de la Guia per a dissenyar activitats formatives que es troba al mòdul.

- Pel que fa als certificats de realització del curs, l'ICD serà l'encarregat d'atorgar-los segons els informes que ens passeu els professors/professores sobre l'assistència i aprofitament del curs per alumnes.

Ja sabeu que per a justificar la seva realització del curs han d'haver assistit un mínim de 3 classes. Si en algun cas no hi han arribat (només han assistit a 2 classes) hi ha una opció per "convalidar" una sessió. Aquesta opció consisteix en demostrar que ha fet uns deures equivalents que es concreten en:

  • 1 entrada al bloc de la seu
  • 1 comentari (participació en línia) al bloc d'alguna altra companya del Programa ENDE.

Per tant haurà de justificar a el/la tutor/a questes 2 aportacions de participació en línia al curs. Que us informin de la realització d'aquests i us enviin els enllaços.

A vosaltres professors us demanarem aquesta avaluació i comentaris sobre les vostres alumnes.


Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image