Vés al contingut principal
Inici
La web 2.0 ha estat en els últims anys una clara democratització de la xarxa d'Internet. Ha estat una manera d'arribar a totes i a tots, que tothom que hi ha arribat participi aportant continguts a la infinitat d'informació que avui dia trobem a Internet.

Aquest fet ofereix diverses dimensions, i ofereix sobre tot, entrades possibles a Internet per part de persones que fins ara no havien pogut accedir-hi oferint la seva visió al món. Fomenta l'aprenentatge responsable i actiu de les persones.

Des de fa un parell d'anys la qüestió que ens hem de fer, és la següent: com puc participar en aquesta tasca social amb la meva particular visió del món?

La web 2.0 aproxima a les persones a la realitat tecnològica actual i desperta nous interessos.

  • Fa que es potenciïn les habilitats tecnològiques com a eines de desenvolupament personal, acadèmic, laboral i de lleure.
  • Fomenta la participació activa de les persones com a protagonistes dels seu propi procés d'aprenentatge.

En definitiva, és una nova manera d'entendre la xarxa.

Tothom pot fotografiar, redactar, compartir, editar... L'anomenada web 2.0 o Xarxa Social té com objectiu principal la participació de les persones. La filosofia màxima és la participació activa de les persones, creant i compartint continguts a l'anomenada 'blogosfera'. Es poden compartir imatges, vídeos, escrits amb idees a les bitàcoles, música, entre d'altres.

Tot això sense esperar res a canvi!


Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image