Vés al contingut principal
Inici

Objectius a assolir per completar aquest mòdul:

- Respondre el qüestionari

Comunicació "un a un" o "un a grup"

- Cada participant ha d'haver creat un compte a Gmail.

- Cada participant ha de conèixer i subscriure's al butlletí de l'ICD.

- Cada Seu ha d'aconseguir crear una llista de correu de grup amb el google groups (que ha d'incloure els correus totes les participants de la seu, inclosa la/el docent).A través d'aquesta eina cada participant envia un correu a la resta del grup presentant-se com a membre d'una entitat, donar-se a conèixer individualment.


Comunicació a través del Bloc - comunicació pública a la xarxa

- Cada Seu (és a dir, cada docent) crea un bloc amb blogger que reculli les aportacions de les seves participants (a les que haurà d'afegir com a autores del bloc, amb el seu nou correu de gmail. Per fer-ho cal anar a l'administració del bloc/configuració/permisos ). Aconseguir que cada participant escrigui una entrada presentant la seva entitat ( a què es dedica, qui la forma...) a la resta de companyes del curs, tant de la seva seu com de les altres seus. L'adreça d'aquest bloc s'ha de comunicar a l'organització per a poder sindicar-la al bloc principal de programa ENDE.

Creeu (professors) 3 categories al bloc de la seu per a que tots els blocs de seu tinguin les mateixes (expliqueu la utilitat de les categories i que les alumnes les seleccionin quan escriguin):

* Entitats participants (categoria per a les entrades que parlin de cada entitat creades per cada alumna)

* Fotografies (categoria per a les entrades que continguin com a temàtica fotografies del curs o de l'entitat, la fotografia la treballarem al mòdul2)

* Enllaços d'interès (Categoria que també omplirem a partir del mòdul2 on les alumnes parlin dels seus llocs web preferits o que els puguin interessar)


Per fer durant la setmana:

Seguint el tutorial del mòdul : "crear un bloc amb blogspot" cada participant ha de crear el seu propi bloc per a donar a conèixer a tota la xarxa la seva entitat i el dia a dia d'aquesta. (Aquests blocs fora bó que es sindiquessin al bloc de cada Seu)
Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image