Vés al contingut principal
Inici

Blogger

El primer que farem és escriure a la barra del navegador la següent adreça: http://www.blogger.com

bloc

A l'hora de crear el nostre bloc, iniciarem la sessió directament connectant-nos amb el nostre compte de correu electrònic que hem obert prèviament. Accedirem a la següent pantalla on ens trobarem el nostre nom i, només caldrà que escrivim el nom a mostrar a les restes de persones que llegeixin posteriorment el nostre bloc.

bloc

Un cop finalitzat el que farem és clicar al botó de 'Continua'. La següent pantalla serà on ens farà donar un títol al bloc de la nostra associació i ens farà triar l'adreça del bloc que després les persones serà la que utilitzaren per accedir al teu bloc. Intentarem que sigui semblant a la del títol del bloc. I, per finalitzar aquesta pantalla comprovarem la disponibilitat de l'adreça.

bloc

Ara arriba el moment de triar la nostra plantilla. Serà l'apariencia que tindrà el nostre bloc, com veureu hi ha estils molt diversos, però no us preocupeu si trieu un ara i després no us agrada, ja que després ens tornarà a deixar canviar la plantilla tantes vegades com desitgem.

bloc

El nostre bloc ja està creat i ens mostraren un missatge de confirmació conforme la creació del bloc ha obtingut l'èxit desitjat. Ara l'únic que ens queda és començar a treballar i crear 'posts' pel nostre bloc. Només caldrà que polsem sobre el botó 'Començar a Publicar'.

bloc

Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image