Vés al contingut principal
Inici

Una pàgina web és un document de la World Wide Web. El seu contingut és hipertext amb hipervincles per facilitar la navegació d'una pàgina o secció a una altra.

Les pàgines web sovint fan servir fitxers d'imatge per mostrar il·lustracions, i aquestes també poden ser hipervincles. Tanmateix, és possible trobar arxius de so o de vídeo. Multimèdia és un sistema que utilitza més d'un mitjà de comunicació al mateix temps en la presentació de la informació, com el text, la imatge, la animació, el vídeo i el so.

MultimediaImage

Qualsevol persona pot veure una pàgina web amb un navegador web (com a Mozilla Firefox o Internet Explorer)

A gran trets, es pot dir que existeixen dues tipologies de planes web:

  • Pàgines web estàtiques: aquelles que tenen un contingut que no varia amb freqüència. Habitualment el disseny i els continguts són incorporats per persones expertes en el ram (webmasters o persones informàtiques)

  • Pàgines dinàmiques: aquelles que canvien freqüentment la informació que es mostra. Hi ha un important nivell d'interacció amb diferents persones "participants o usuàries" que no tenen perquè tenir alts coneixements informàtics, però que introdueixen els continguts de forma senzilla i intuïtiva: bloc, bitàcoles, gestors de continguts, etc.

    ImagteXTC
Font d'informació: Viquipèdia, L'enciclopèdia Lliure
Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image