Vés al contingut principal
Inici

Benvinguda i presentació del curs

En aquest curs entrarem en contacte amb l'apassionant món de la Web 2.0 aplicada al món de les biblioteques. Parlarem de què és la Web 2.0, reflexionarem sobre el concepte de les xarxes socials i identificarem i provarem, alguns dels serveis que hi ha disponibles a Internet que poden servir com a recolzament a la tasca de la biblioteca.

En aquest curs hi participeu persones dinamitzadores dels telecentres ubicats en biblioteques repartides per tot el territori de Catalunya.

Cada telecentre té el seu context social i segur que heu detectat necessitats concretes i pròpies del vostre entorn. A més, la realitat del vostre telecentre també us diferencia: el temps de funcionament, el model de gestió, les institucions o entitats implicades en el projecte...

No oblidem tampoc que cadascuna de les persones inscrites en aquesta formació teniu perfils i funcions professionals ben diversos i uns coneixements, competències i interessos diferents!

En fi, d'entrada pot semblar un panorama complicat, oi? Doncs precisament en aquesta riquesa hi raurà una bona part de l'èxit d'aquest curs. Les vostres aportacions seran clau en el desenvolupament del curs i hi donaran un valor afegit molt important.

Això és el que volem aconseguir en aquest curs:
  • Conèixer i aprendre a utilitzar els recursos WEB 2.0 en el nostre dia a dia.
  • Establir una xarxa de col·laboració, d'intercanvi i reconeixement de la nostra acció en el territori.

-tanca aquesta finestra quan acabis de llegir el contingut-
Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image