Vés al contingut principal
Inici

Activitat 1 part 1:

Creació del bloc de la biblioteca, amb Blogger

1. Entra al lloc web de Blogger.


2. Per iniciar el procés de registre, situa't a la part dreta de la pàgina i fes clic sobre l'enllaç de text CREA UN BLOC ARA (el que està dins fletxa taronja)

Blogger: Pàgina inicial

3. Si encara no disposes d'un compte de Google, l'hauries de crear ara, omplint els camps, tal com t'indiquen en aquesta pàgina.

Com que segurament tu tenies compte de Google (el vas crear fa uns dies per poder utilitzar Google Reader) fes clic a l'enllaç accediu-hi, per tal d'accedir al teu compte i poder continuar amb el procés de creació del bloc.

Blogger: Registre al web

4. Ara arriba el moment culminant del procés de creació: Has d'introduir les dades del teu bloc, el títol i la adreça URL. Confiem en que les pistes que t'hem facilitat al material d'estudi d'aquest mòdul et siguin d'ajuda.

Assegura't que totes les dades són correctes, i clica a l'enllaç CONTINUAR.
Blogger: Assignació del títol i la URL del bloc

5. L'últim pas: selecciona el disseny del teu bloc. Blogger et permet escollir entre algunes plantilles predissenyades. Per seleccionar-ne una, fes clic damunt de la seva miniatura. Tranquil/a si més tard, canvies d'idea, podràs escollir-ne una altra, personalitzar-la o fins utilitzar-ne una creada per tu mateix/a.
Fes clic a la fletxa taronja CONTINUAR.
Blogger: seleccionar una plantilla

6. El procés de registre i creació del teu bloc, ja toca la seva fi. Espera't uns segons mentre es crea el teu bloc. Si tot ha anat bé apareixerà un missatge dient que el bloc s'ha creat.
Felicitats! Ja estàs més a prop de treure el/la blocaire/a que portes dins!

Clicant a l'enllaç COMENÇA A UTILITZAR EL TEU BLOC, s'obre la pàgina que et permetrà crear el teu primer article.

Blogger: Ja hem creat el bloc!

No ha estat tan difícil oi? En el proper mòdul descobrirem com publicar la nostra primera entrada o article. Si desitges veure com queda el teu bloc (sense continguts) fes clic a l'enllaç mostra el bloc que trobaràs al menú superior de la pàgina.
Blogger: Creació d'un nou article

-tanca aquesta finestra quan acabis de llegir el contingut-
Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image