Vés al contingut principal
Inici

Benvinguda i presentació del curs

Aquest és un curs que ens permetrà conèixer els blocs com a eina de desenvolupament de la biblioteca. A nivell tècnic, aprendrem a descobrir tot el procés de creació dels blocs i la seva administració. Com a objectiu específic aprendrem a fer el bloc de la biblioteca. A nivell metodològic, coneixerem les possibilitats pedagògiques d'ús del bloc com a instrument d’informació, de participació, expressió i de dinamització de processos educatius i comunitaris que podem dur a terme des de la biblioteca com a punt TIC.

En aquest curs hi participeu persones dinamitzadores dels punts TIC ubicats en biblioteques repartides per tot el territori de Catalunya

Cada Punt TIC té el seu context social i heu detectat necessitats concretes i pròpies del vostre entorn. A més, la realitat del vostre Punt a la biblioteca també us diferencia: el temps de funcionament, el model de gestió, les institucions o entitats implicades en el projecte...
No oblidem tampoc que cadascuna de les persones inscrites en aquesta formació teniu perfils i funcions professionals ben diversos i uns coneixements competències i interessos diferents!

En fi, d'entrada pot semblar un panorama complicat, oi? Doncs precisament d'aquesta riquesa hi raurà una bona part de l'èxit d'aquest curs.

Tenim dos grans avantatges:
  • Un objectiu comú: la inclusió digital i la participació ciutadana
  • Un espai comú: La Xarxa Punt Tic de la que formeu part i que ens permet compartir i beneficiar-nos d'aquesta diversitat, aportar el nostre bagatge i recollir les iniciatives i el potencial dels nostres companys i companyes de comunitat.

Això és el que volem aconseguir en aquest curs:
  • Oferir un recull de pautes, estratègies i bones pràctiques per a la creació, gestió i organització pràctica del bloc del vostre telecentre.
  • Establir una xarxa de col·laboració, d'intercanvi i reconeixement de la nostra acció en el territori.
-tanca aquesta finestra quan acabis de llegir el contingut-
Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image