Activitat 1: El primer article al bloc de la biblioteca

En aquesta activitat et proposem escriure el primer article del bloc que hem creat. Condicions:
  • L'objectiu que ha de complir és el de enunciar la temàtica i les motivacions que t'han portat a crear el bloc, així com presentar-nos la teva biblioteca.
  • Ha de contenir (almenys) una imatge i un enllaç.
  • Deixa activa l'opció de permetre comentaris.
  • No oblidis tenir en compte els consells que s'han plantejat en el material d'estudi d'aquest mòdul.
  • Un cop finalitzis l'activitat, comunica-ho al tutor mitjançant la missatgeria instantània.
Un cop hagis escrit, formatat i revisat l'article, publica'l prement el botó PUBLICA UN MISSATGE. També pots utilitzar el botó DESA'L ARA, si és que encara no vols mostrar en el bloc.

Aquí sota, tens les indicacions de com fer-ho:


Com publicar articles i continguts al bloc de la biblioteca

Per publicar continguts al bloc que has creat has d'entrar a la pàgina principal de Blogger i localitzar el formulari d'accés al tauler de control, que trobaràs a la part superior dreta de la pàgina.
Introdueix el teu nom d'usuari i contrasenya. Desprès fes clic al botó INICIAR LA SESSIÓ.

Ara estem al taulell de control que et permet administrar el(s) teu(s) bloc(s). Per començar a redactar un article nou, selecciona l'enllaç NOU ESCRIT.
En el cas que desitgis reemprendre l'edició d'un article, ja sigui un esborrany que vam deixar inacabat o bé per modificar-ne els publicats, selecciona l'enllaç Edita els missatges.
Blogger: Panell de control dels blocs

Donem una ullada a les funcionalitats que presenta el formulari de creació d'articles.
Blogger: Publicar un nou article

Fins aquí sembla prou evident, no? Si algun aspecte o opció no et queda prou clara, no dubtis en exposar-lo en el fòrum del mòdul.

Només un petit apunt.
Insereix etiquetes: Juguen un paper clau per ordenar i categoritzar els continguts publicats per temes, facilitant la consulta dels articles als lectors del teu bloc.
Si et planteges crear un bloc col lectiu, pots atorgar a cada membre seva pròpia etiqueta, quedant agrupades totes les entrades de cadascú.

Com editar continguts al bloc de la biblioteca

Si vols administrar o editar continguts que ja has escrit anteriorment, selecciona l'opció del menú superior Enviament de missatges | Edita els missatges. Veuràs el llistat d'articles (publicats i esborranys) del bloc i et donarà la possibilitat de modificar-los.

blogger editar articles


-tanca aquesta finestra quan acabis de llegir el contingut-Darrera modificació: dimarts, 5 gener 2016, 15:00