Vés al contingut principal
Inici
1. Un cop situats a la pàgina d'inici de Google Reader, només has d'especificar el teu correu electrònic i la contrasenya associats al teu compte de Google i fem clic al botó Sign in, per acvcedir al compte i començar a utilitzar el lector.
També pots marcar la casella de Remember me on this computer per no haver de tornar a carregar les teves dades cada vegada que t'hi vulguis connectar.
Pàgina inical de Google Reader
2. Una vegada connectat al lector RSS de Google, podràs afegir els blocs i llocs webs que siguin del teu interès. Google Reader: Afegir una subscripcióEl procés és senzill: només has de fer clic al botó Añadir una suscripción situat al menú de l'esquerra.

Google Reader: afegir un feed3. En el menú emergent que apareix, introdueix la URL del lloc que vols afegir o, si ho prefereixes, una paraula clau què Google Reader utilitzarà per realitzar una recerca de feeds relacionades.
Una vegada que hagis afegit l'URL del lloc que vols afegir, fes un clic al botó Añadir.

Google Reader: Els teus feeds4. Ara ja has de tenir el teu feed afegit al lector de Google. Si s'ha afegit correctament, el veuràs a la part inferior del menú de l'esquerra, al lloc on s'emmagatzemaran tots els canals RSS que vagis afegint.

5. A la dreta, al contenidor principal del lector aniran apareixent els diferents elements, que s'aniran actualitzant automàticament, a mesura que s'actualitzin els llocs web que has afegit.
Aquestes són algunes de les funcionalitats que ofereix el lector al seu usuari:
Google Reader: funcionalitats
  • Nous articles sense llegir. (1)
  • La barra amb tots els canals als que estem subscrits. (2)
  • Tipus de vista: Ens permet fer una lectura completa dels continguts o bé només n'apareixen els titulars. (3)
  • També podem marcar els articles d'interès amb una estrella. Això ens facilitarà la seva localització dins el menú Elementos destacados. (4)
  • Informació sobre la data de publicació de l'article. (5)

Si desitges aprofundir més en l'ús d'aquesta eina, pots consultar la complerta pàgina d'ajuda de Google Reader.


-tanca aquesta finestra quan acabis de llegir el contingut-
Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image