Vés al contingut principal
Inici

Benvinguda i presentació del curs

Benvingudes i benvinguts,

Esperem que aquest curs presencial d'Alfabetització tecnològica adreçat al personal de les Biblioteques públiques de Catalunya i espais TIC, ajudi a donar eines i estratègies perquè els bibliotecaris puguin orientar als usuaris en els seus primers passos a l’ordinador i en l’ús de les eines bàsiques d’alfabetització tecnològica a l'entorn de la Biblioteca.

Plantejat també com un recurs per a la seva pròpia formació, pretenem que el curs els sigui útil per tenir una base de coneixement sòlida i així poder assistir als usuaris que utilitzin els ordinadors de la biblioteca i també per si decideixen organitzar cursos de formació a l'espai. Sens dubte aquests nous coneixements milloraran les seves competències i els donarà idees per poder dur a terme activitats interessant al context de la biblioteca.

No cal tenir coneixements previs i els continguts es basaran en la proposta metodològica "L'Ordinador Pràctic", un material pensat perquè els nous usuaris es familiaritzin amb les TIC mitjançant la pràctica continuada amb l'ordinador.

Treballarem temes com: l’ Iniciació a l’ordinador i el seu entorn operatiu, Internet, el processador de text, el full de càlcul, presentacions, treballar amb imatges i interactuar amb el web. Tot això sota sistema Windows XP o GNU/Linux Ubuntu 8.04 depenent del cas.

Esperem que amb l'inici d'aquest curs trobeu als ordinadors i Internet tantes satisfaccions com a les pàgines dels llibres que us envolten.


-tanca aquesta finestra quan acabis de llegir el contingut-
Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image