Vés al contingut principal
Inici

Abans de fer la sol·licitud

Icona És important llegir tota la informació que ens plantegen abans de fer la sol·licitud.
  • No és necessari fer aquesta sol·licitud via web, podem anar directament a una entitat de registre, que podem trobar utilitzant el cercador d'entitats.
  • Haurem de descarregar i instal·lar el certificat al mateix ordinador des del que fem la sol·licitud, si no és que es genera en un clauer idCAT. Si no tenim ordinador a casa, o no tenim accés a un ordinador al qual puguem tornar per acabar el procés d'instal·lació, anirem directament a una entitat de registre que ens entregui el nostre certificat digital en un clauer. Aquestes surten al llistat amb una foto del clauer per identificar quines són.
Imatge identificativa del clauer idcat

  • Si no ens donen un clauer, continuarem el procés des del mateix ordinador en què fem la sol·licitud. Després ja podrem exportar-lo i utilitzar-lo en altres equips. Tindrem 90 dies per validar el certificat.
  • Abans d'iniciar el procés, però, hem de tenir en compte dues accions:
  1. ACTUALITZAR EL NOSTRE SISTEMA OPERATIU: És convenient que el nostre sistema operatiu estigui actualitzat, si no ens és possible, hauríem d'evitar fer la sol·licitud via web i cercar un equip informàtic actualitzat i segur per validar i instal·lar el nostre certificat. El web de CATCert ofereix un lloc per comprovar el sistema Windows.
  2. INSTAL·LAR LES CLAUS PÚBLIQUES DE CATCERT: Si ja has cursat el tema anterior, tindràs les claus públiques de CATCert instal·lades. Si no és així, segueix les instruccions del web.
Ara ja podem sol·licitar el nostre certificat!
Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image