Vés al contingut principal
Inici

Abans de fer la sol·licitud

És important llegir tota la informació que ens plantegen abans de fer la sol·licitud.
  • No és necessari fer aquesta sol·licitud via web, podem anar directament a una entitat de registre, que podem trobar utilitzant el cercador d'entitats.
  • Haurem de descarregar i instal·lar el certificat al mateix ordinador des del que fem la sol·licitud, si no és que es genera en un clauer idCAT. Si no tenim ordinador a casa, o no tenim accés a un ordinador al qual puguem tornar per acabar el procés d'instal·lació, anirem directament a una entitat de registre que ens entregui el nostre certificat digital en un clauer. Aquestes surten al llistat amb una foto del clauer per identificar quines só
  • Si no ens donen un clauer, continuarem el procés des del mateix ordinador en què fem la sol·licitud. Després ja podrem exportar-lo i utilitzar-lo en altres equips. Tindrem 90 dies per validar el certificat.
  • Abans d'iniciar el procés, però, hem de tenir en compte dues accions:
  1. ACTUALITZAR EL NOSTRE SISTEMA OPERATIU: És convenient que el nostre sistema operatiu estigui actualitzat, si no ens és possible, hauríem d'evitar fer la sol·licitud via web i cercar un equip informàtic actualitzat i segur per validar i instal·lar el nostre certificat. 
  2. INSTAL·LAR LES CLAUS PÚBLIQUES DE CATCERT: Si ja has cursat el tema anterior, tindràs les claus públiques de CATCert instal·lades. Si no és així, segueix les instruccions del web.
Ara ja podem sol·licitar el nostre certificat!
Darrera modificació: dimarts, 31 de març 2020, 00:46
loader image