Vés al contingut principal
Inici
Requisits de compleció
Oberta el dissabte, 19 de maig 2007, 17:25
Venciment: dissabte, 26 de maig 2007, 17:25

Presentació:

Els documents que s’adjunten en la segona setmana (mòduls 3 i 4) presenten pautes per reflexionar i dissenyar plans de formació, especialment des de la perspectiva dels telecentres, punts omnia, biblioteques, etc.

A partir del treball que heu fet durant la primera setmana (centrat en l’anàlisi de necessitats), de les conclusions que hagueu tret del fòrum, dels meus comentaris als vostres treballs i dels documents als quals he fet referència en el paràgraf anterior, heu de presentar un esquema raonat (el més concret possible) de com organitzaríeu un curs de formació.

Tasques a realitzar :

  1. Realitzar un treball individual que, a partir de la vostra realitat professional concreta, presenti un ESQUEMA RAONAT (el més concret possible) d’ORGANITZACIÓ, PLANIFICACIÓ i AVALUACIÓ D’UN CURS DE FORMACIÓ.
  2. Aquest curs pot funcionar en un entorn e-learning o blended learning (trieu el que més us convingui).
  3. Heu de realitzar el vostre treball/proposta en un document/fitxer i penjar-lo seguint les instruccions que trobareu a la part final d’aquesta pàgina (tal i com heu fet en el cas de la tasca nº 2).

Recomanacions:

  • Alerta, perquè no us demano un disseny del procés formatiu, sinó una planificació del procés que inclou els criteris d’avaluació.
  • Per realitzar el treball podeu seguir l’apartat “Del diagnòstic de necessitats al pla de formació” (Mòdul 2).
  • En el Mòdul 3 trobareu informació relativa a planificació estratègica, condicions de definició i execució i, especialment, els models e-learning i blended learning.
  • El mòdul 4 us aporta informació sobre l’avaluació.

loader image