Vés al contingut principal
Inici
Requisits de compleció
Oberta el dimarts, 15 de maig 2007, 00:30
Venciment: dissabte, 19 de maig 2007, 00:30

1ª ACTIVITAT   Presentació:  En els documents del mòdul 1 es parla de l’escletxa digital i de l’aprenentatge com un dels paradigmes que defineixen això que denominem la societat del coneixement (encara que estic segur que alguns – Baudrillard, Bauman, Verdú ...- en diríeN la societat del desconeixement, de la fal·làcia o de la simulació). En aquesta primera activitat tindreu l’oportunitat de reflexionar, posar per escrit i comentar els vostres punts de vista i la vostra activitat professional en relació a aquests temes.   Tasques a realitzar: Participar en el fòrum específic anomenat l’escletxa digital ... exposant:

 

  1. El vostre punt de vista referit a l’escletxa digital i l’impacte de les TICs en el vostre centre i àrea d’influència.
  2. Els plans de formació en els quals heu treballat i/o aquells que penseu que hauríeu d’engegar. Heu d’explicar el perquè (justificació raonada).
  3. En tercer lloc podeu comentar o debatre els punts de vista o les aportacions fetes pels vostres companys (un fòrum és un lloc per al debat i el diàleg), però sempre que abans hagueu penjat la vostra aportació.

 Quantes més intervencions féu (i, sobre tot, més significatives) millor.

loader image