Vés al contingut principal
Inici
Pagina nueva 1

INTRODUCCIÓ

Podem trobar Weblogs gratuïts o de pagament, uns que haurem d’instal·lar el software de creació en el nostre ordenador i altres que podrem editar el nostre blog directament des d’una pàgina web.

Weblogger: (http://www.weblogger.com) Podrem aconseguir una apariència porfessiona utilitzant gran quantitat de temes,  plug-ins pagant una quota mensual. No necessitem instal·lar cap tipus de Software.

LiveJournal: (http://www.livejournal.com)  es basa en la instal·lació d’un programa, el qual ens evita haver d’entrar a una pàgina web per editar el nostre blog. És un servei de pagament, encara que té una petita modalitat gratuïta, sempre i quan en coneguem algun usuari registrat.

BigBlogTool: (http://www.bigblogtool.com) aquest software és de pagament. Molt potent, amb ell podrem afegir eines multimèdia als nostres blogs (mp3, vídeos, ...). A l’instal·lar el software podrem gestionar el nostre blog sense necessitat d’entrar a la pàgina web.

Movable Type: (http://www.movabletype.org) una de les millors i més utilitzades eines de creació de blogs. Necessitem coneixements avançats. És una eia que podrem descarregar de la pàgina web, ho instal·larem al nostre ordenador, ho configurem, ho enviem en un servidor utilitzant un compte FTP, ho instal·lem i ja podem treballar.

 Blogger: (http://www.blogger.com) en l’actualitat està sent un els weblogs més utilitzats. Gestionarem el nostre blog directament des d’una pàgina web. Això és útil en el moment que desitgem editar-lo des de qualsevol lloc. És fàcil de crear i de gestionar. No necessitem cap tipus de coneixement per poder utilitzar-lo.

Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image