Vés al contingut principal
Inici

Aquest curs és indicat per aquelles persones dinamitzadores que vulguin fer ús de la plataforma del CampusLab (moodle) per allotjar els seus cursos. Una guía formativa que permetrà treure-li més profit a aquest entorn d'aprenentatge virtual.

És un curs que dura 5 setmanes. Calculem que per realitzar-lo necessites unes 30 hores, distribuïdes al llarg de tot el curs de manera que et resultarà més confortable. Et recomanem que intentis seguir els temps suggerits, així no se't acumularan les activitats! Si tens qualsevol problema, contacta amb la persona que et tutoritza.

El curs està dividit en 5 temes principals, que s'aniran fent visibles a mesura que vagis completant les tasques proposades:

  • Introducció a formació en línia amb Moodle i principis pedagògics. Entorns Virtuals d'Ensenyament i Aprenentatge (EVEA). Moodle com a plataforma educativa. Més enllà del repositori de recursos. Avantatges i utilitats.
  • Publicar material formatiu i recursos per als alumnes. Introducció al Moodle. Recursos i activitats.
  • Espais interactius, formes d'activitats que requereixen aportacions dels alumnes. Fòrum: Guiar i motivar participants. Controlar la participació a un fòrum. Glossaris: característiques, funcionalitats i aplicacions. Com crear un glossari. Els paquets IMS. Importar i compartir fitxers IMS.
  • Espais de comunicació entre alumnes i professorat. El fòrum d’avisos i notícies. Anotacions i missatgeria interna. L'avaluació i el feedback. Avaluar amb qüestionaris. Ús de les restriccions i indicadors de compleció.
  • Configuració bàsica d'un curs: Com aprofitar un curs Moodle com a eina de treball. Conèixer el Moodle i com les entitats poden aprofitar aquest espai. Creació de cursos i gestió d’usuaris.
  • Final de curs, fins la propera!: Avaluació del curs.
Podràs inscriure't aquest curs fins el 20 d'abril, a través d'aquest formulari:
http://punttic.gencat.cat/formulari/inscripcio-al-curs-moodle-per-a-formadores

Nivell del curs: Bàsic
Skill Level: Beginner

loader image