Vés al contingut principal
Inici

Descarregueu i instal·leu en el vostre ordinador un programa gestor de correu electrònic que es diu Mozzilla Thunderbird, que podeu descarregar fent clic al nom que us he escrit, o buscant-lo per Internet. Un cop instal·lat i configurat (amb la vostra adreça de correu electrònic), feu el següent:

  • Creeu els contactes i una llista de distribució amb les adreces de correu electrònic dels vostres companys/es (les podeu obtenir accedint al perfil de cadascú, dins del curs, en l'apartat de participants (a la pàgina principal, a dalt a l'esquerra). Afegiu també a aquesta llista, la meva adreça (croca@ccar.ddl.net).
  • Proveu de fer un missatge utilitzant aquesta llista de distribució, amb un assumpte on aparegui el vostre nom, i un text similar a "missatge amb llista de distribució de prova).
  • Creeu una carpeta que nombrareu, "carpeta del curs ACTIC 2n nivell" o similar. Aquesta carpeta us pot servir per a emmagatzemar tots els missatges del curs.
  • Llavors, creeu un filtre (o regla) que faci que tots els missatges que us arriben d'aquest curs, se'n vagin automàticament a la carpeta que heu creat anteriorment.

Finalment, comenteu en aquest fòrum com ha anat el procés d'instal·lació i configuració, i la resta de opcions que heu de fer.

Encara no hi ha cap tema de debat en aquest fòrum
loader image