Vés al contingut principal
Inici

En aquest exercici caldrà que, a partir d’un document que se us facilita sense cap tipus de format, apliqueu els canvis necessaris per que el document assoleixi el format del fitxer model que també se us facilita.

Cal utilitzar els estils, la numeració automàtica dels títols del apartats, i la generació automàtica de la taula de continguts en format d’índex del document, a més de les altres opcions. D'altra banda, ens adonem que hem escrit dues paraules malament, i les hem de corregir.

Es tracta de que per a referir-nos al programa Open Office, ho hem fet incorrectament amb una sola “f” (és a dir així: “Open Ofice”). Com que sabem que la paraula apareix molts cops, i anar paraula per paraula és una mica laboriós, doncs utilitzarem la opció de cerca i reemplaça.

D’altra banda, ens ha passat el mateix amb la paraula Word, la qual ens pensàvem que havia de ser “Work”, i així l’hem escrit. Doncs el mateix, mirem de substituir-la amb l’eina que tenim per això.

Després, es tracta de que li passeu el corrector ortogràfic. Penseu que potser primer heu de configurar l’idioma, i després heu de fer el seguiment i ajudar en el procés de correcció.

Es tracta d’aprendre, i si no enteneu alguna cosa, doncs el que heu de fer és fer una consulta, per solucionar els dubtes, i aprendre a fer funcionar les eines (fer trampes només ens perjudicarà, i creieu-me, se’ns veurà el llautó).

Accés al document sense format
Accés al document model amb format

loader image