Vés al contingut principal
Inici

Esquema per temes

  • Benvinguts/des al curs virtual de formació en alfabetització digital, preparatori per a la 1ª competència del nivell mitjà de l'ACTIC. En aquest curs, procurarem repassar els conceptes que especifica la primera competència en el segon nivell del model d'acreditació ACTIC, que promou la Generalitat de Catalunya.

    Tingueu en compte també, que les competències TIC del model ACTIC són acumulatives. Per tant, de cara a l'exàmen, representa que a més de demostrar que domineu les competències que s'estipulen en el nivel mitjà, coneixeu també les competències del nivel bàsic. Així doncs, per si ho necessiteu en algun moment, dispodeu aquí d'un enllàç als continguts de tots els nivells.

    Durant tot el curs, utilitzeu aquest primer "fòrum social" que teniu a la vostra disposició per a plantejar qualsevol dubte o qüestions de caire general. Com a primera activitat, proveu d'accedir a la edició del vostre perfil, corregir dades si és necessari, afegir una imatge que us identifiqui (no cal que sigui la vostra foto, encara que seria lo millor); i una vegada actualitzat el perfil, us presenteu al fòrum social.

    Seguidament, llegiu el document d'"INSTRUCCIONS PRÈVIES" abans d'abordar els blocs d'activitat, i ...

    Endavant!

  • C1 - Cultura, participació i civisme digital

    En aquest curs treballarem la primera competència de les que s'estipulen en el model d'acreditació ACTIC (C-1: CULTURA, PARTICIPACIÓ I CIVISME DIGITAL).

    Per això, serà necessari que us llegiu els continguts que hi ha a continuació, i que amb posterioritat, realitzeu els qüestionaris i les activitats que es plantegen a continuació.

    Endavant!

loader image