Crear un bloc amb Blogger

El primer que farem és escriure a la barra del navegador la següent adreça: http://www.blogger.com

bloc

A l'hora de crear el nostre bloc, iniciarem la sessió directament connectant-nos amb el nostre compte de correu electrònic que hem obert prèviament. Accedirem a la següent pantalla on ens trobarem el nostre nom i només caldrà que escrivim el nom a mostrar a la resta de persones que llegeixin posteriorment el nostre bloc.

bloc

Un cop finalitzat el que farem és clicar al botó de 'Continua'. La següent pantalla serà on ens farà donar un títol al bloc de la nostra associació i ens farà triar l'adreça del bloc que després les persones utilitzaran per accedir al nostre bloc. Intentarem que sigui semblant a la del títol del bloc. I, per finalitzar aquesta pantalla comprovarem la disponibilitat de l'adreça.

bloc

Ara arriba el moment de triar la nostra plantilla. Serà l'aparença que tindrà el nostre bloc, com veureu hi ha estils molt diversos, però no us preocupeu si trieu un ara i després no us agrada, ja que després ens tornarà a deixar canviar la plantilla tantes vegades com desitgem.

bloc

El nostre bloc ja està creat i ens mostraran un missatge de confirmació conforme la creació del bloc ha obtingut l'èxit desitjat. Ara l'únic que ens queda és començar a treballar i crear 'posts' o articles per al nostre bloc. Només caldrà que polsem sobre el botó 'Començar a Publicar'.

bloc


Voleu veure un videotutorial?Darrera modificació: dimarts, 5 gener 2016, 15:00