Vés al contingut principal
Inici
Preguntes Freqüents (F.A.Q.) - Tema 2

Pregunta :
Ja m'he atrevit a fer el test 2. Hi ha moltes preguntes que he contestat per lògica o me les he inventat. M'ha sortit força bé però m'agradaria saber quines són les equivocades, algú va dir en algun fòrum que podíem fer el test més vegades; així podria esbrinar on m'he equivocat.
Resposta :
Els tests es poden repetir tants cops com necessiteu, simplement no es mostren les respostes incorrectes despres de fer-lo donat que al ser tests cert/fals no tindria massa sentit.
Els consultors som conscients que la teoria del tema 2 és complexa, sobretot pel fet que hem inclós a les darreres pàgines alguns temes que encara que no son precisament temari del curs pensem que és important comentar-ho encara que no esperem que us ho sapigueu tot de memoria, pero creiem que és interessant encara que sigui per agafar certa cultura.

Pregunta :
A Catix, Intenatant crear un compte d'usuari s'hem demana una contrasenya d'administrador, la coneixeu?
Resposta :
A Catix el password de l'usuari root es catix. Si voleu fer proves des de la linea de comandes com si fossiu root podeu utilitzar la comanda sudo, aquesta comanda simula que som root, així no tindreu problemes per fer qualsevol tasca reservada (en principi a root).
De totes maneres heu de recordar que Catix al reiniciar perd totes les configuracions fetes, per tant no es conservaran tampoc els usuaris creats.
 

Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image