Vés al contingut principal
Inici
En aquest curs es pretén, mitjançant la creació de presentacions de diapositives amb OpenOffice.org Impress i compartint la informació a Internet, donar a conèixer diferents territoris, les seves costums, llocs a visitar... i crear un espai de construcció de coneixement comú entre totes i tots els participants del curs.

OBJECTIUS:

* Donar a conèixer avantatges i inconvenients pel que fa a l'ús del programari lliure.
* Crear una presentació de diapositives.
* Incidir en la Netiqueta com a pautes a seguir per al bon funcionament de la comunitat i el respecte a la resta de persones membre.
* Conèixer la Web 2.0 a través d'exemples.
* Compartir ...

PLANIFICACIÓ DELS CONTINGUTS:

A nivell general -i veureu que és molt senzill- el curs consistirà en:
1. Crear una presentació
2. Compartir-la a un espai comú per al grup a Internet.
3. Intercanviar informació i crear coneixement mitjançant la participació -comentar la resta de presentacions, preguntar dubtes al grup, debatre temes relacionats que anirem treballant, etc.-

ACTIVITATS:
Trobarem diferents tipus d'activitats, però ja les anirem veient, aprenent i treballant a mida que el curs avanci. Sense presa... i sense por! :-)

MATERIALS:
Els materials/continguts els anirem treballant sobre la plataforma però igualment, els anirem penjant a una carpeta del curs des d'on els podreu descarregar i imprimir si voleu. Els materials, en aquesta carpeta MATERIALS, els trobareu en català i en castellà.

Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image