Vés al contingut principal
Inici

Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del comerç electrònic

compresUn dels aspectes que desperta més interès quan parlem de drets i deures a la xarxa és tot allò que es vincula amb el comerç o els beneficis econòmics.
Quins drets tenim com a consumidors, les compres en línia, les companyies de servies de connexió a la xarxa, són alguns exemples de les nostres preocupacions.

A Catalunya podem resoldre els nostres dubtes a través de l'Agència Catalana de Consum. En la seva web trobarem tot tipus d'informació i orientació per a resoldre alguns d'aquests dubtes que comentàvem anteriorment.

A nivell estatal el responsable d'aquest àmbit és el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç i més concretament la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació.

La llei reguladora en casos de comerç electrònic i altres serveis d'Internet quan siguin part d'una activitat econòmica és la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (Lssi)[pdf 176,22kb].

Aquesta llei afecta a:
  • Empreses que realitzen comerç electrònic
  • Empreses que donen serveis d'intermediació de la Societat de la Informació (proveïdors de serveis, operadors, serveis d'allotjament...)
  • Usuaris d'Internet (si inclouen publicitat a les seves pàgines personals)

En aquest enllaç superior podeu consultar la llei completa i en el següent recurs un resum divulgatiu que ha creat la pròpia secretaria per a difondre les bases més importants d'aquesta llei.

Més informació d'ampliació i font d'informació: www.lssi.es

Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image