Vés al contingut principal
Inici

Fòrums generals

Fòrum Descripció Debats
El tauler: fòrum de notícies
Anuncis i notícies generals
0
Fòrum social
CATCert
Un espai on compartir informació que qualsevol participant consideri rellevant, al llarg de tot el curs.
0

Fòrums d'aprenentatge

Tema Fòrum Descripció Debats
Tema 1 El fòrum de suport del mòdul 1

El fòrum de suport del mòdul 1

Icona bubble chat, autor PanoramixL'espai per tal de plantejar i resoldre dubtes sobre l'Administració electrònica, quins tràmits necessiten d'un certificat digital i quins no, què vol dir un lloc web segur...
0
Tema 2 Fòrum de suport del mòdul 2

El fòrum de suport del mòdul 2

Icona bubble chat, autor PanoramixUn espai per tal de plantejar i resoldre dubtes entorn al concepte de certificat digital, entitats prestadores de serveis de certificació, el cicle de vida dels certificats, les claus pública i privada, i com instal·lem les claus públiques, etc.
0
Tema 3 El fòrum de suport del mòdul 3

El fòrum de suport del mòdul 3

Icona bubble chat, autor PanoramixUn espai per tal de plantejar i resoldre dubtes entorn al procés d'obtenció de l'IdCAT, els passos a seguir al web i a l'entitat de registre.
0
Tema 4 Pràctica optativa: utilitza el teu certificat digital i explica'ns com t'ha anat!
Icona: Orange Fòrum, autoria: www.aha-soft.com Aquest és l'últim exercici del curs, on realment apliquem tot el que hem aprés per l'objectiu de la formació: utilitzar el nostre certificat digital IdCAT.

Aprofita que ara ja el tens instal·lat per fer alguna gestió o tràmit pendent i que puguis realitzar per Internet. Explica al fòrum per quin...
0
El fòrum de suport del mòdul 4

El fòrum de suport del mòdul 4

Icona bubble chat, autor PanoramixUn espai per tal de plantejar i resoldre dubtes entorn a la instal·lació i gestió del teu certificat digital IdCAT i com utilitzar-lo per a fer tràmits en línia.
0
loader image