Vés al contingut principal
Inici
Consideracions prèvies al projecte o activitat

A continuació, del que es tracta és que plantegis una activitat per a desenvolupar al teu telecentre.

Tingues en compte que:
  • Ha de cobrir una de les necessitats detectades al diagnòstic.
  • L’activitat o projecte es durà a terme entre el 7 i el 20 de febrer. Pot ser una activitat puntual d'un dia, o que duri les dues setmanes, això ho decidireu amb el vostre tutor/ora.
  • Durant la setmana d’Internet, coincidint amb el dia 22 de febrer, el web de l’XTC presentarà aquestes activitats. Per això, per poder guanyar un dels premis, el resultat de l'activitat s'enviarà fins el dia 22 de febrer. Els dinamitzadors/ores que ho entreguin després, podran aprovar el curs però no guanyar cap premi.
  • Pensa en les categories per als premis: innovadora, comunitària o en xarxa. Això et pot ajudar també a l’hora de planejar l’activitat.
  • En un primer moment t’has de posar d’acord amb el teu tutor/a per a consensuar l’activitat per desenvolupar
  • Si vols plantejar una activitat en xarxa, llença la teva primera idea al fòrum, i així podràs trobar un altre dinamitzador/ora que també hi vulgui participar. Continuareu la conversa entre vosaltres mitjançant un diàleg específic sobre el projecte.  Els projectes en xarxa es desenvoluparan entre dos dinamitzadors de dos telecentres diferenciats.
Mentre duguis a terme l’activitat (una o dues setmanes) hauràs d’emplenar el diari de seguiment i conclouràs l’activitat enviant-nos un arxiu on es recullin els resultats en arxius de so, imatge, text, etc. En tot aquest procés, és molt important que mantinguis un diàleg constant amb el tutor, i participis en el fòrum per resoldre dubtes, proposar suggeriments, etc.
Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image