Vés al contingut principal
Inici

El nom també fa la cosa

L'ideal és que el títol reflecteixi el contingut del bloc i que, a més, sigui interessant o que, almenys, resulti cridaner.

Recorda que quan entrem a una plataforma o agregador de blocs veiem un llistat amb els títols dels darrers blocs actualitzats.

Un bon exemple el trobaràs en el servidor Bitàcoles.com

Bitàcoles.net

Alguns presenten un llistat amb tots els blocs allotjats en el seu servidor, ja sigui per ordre alfabètic o classificats per països o categories. Pots comprovar-ho a Bloc.cat.
Directori de Bloc.cat

També hi ha els directoris i els rànquings. Els primers ens presenten els blocs agrupats per la seva temàtica, els segons per la popularitat entre els seus visitants...
Si ho recordes, ja presentem alguns exemples en el mòdul 2.
BlogCat

Reflexionem una mica.

Què és el que et fa obrir un bloc que no coneixes? Indiscutiblement el títol.A menys que tinguis un d'aquells dies suïcides...Sí, aquests dies d'avorriment total, que simplement et mantens navegant per la xarxa sense rumb, sense criteri, obrint webs aleatòriament.

Tingues present però ,que el títol del bloc no ho és tot: Encara que el títol sigui molt interessant, cridaner i impactant a primera vista, si algú entra al bloc i el contingut (diagramació, disseny, colors, imatges, temes, narració...) és pobre o inintel·ligible, el visitant no dubtarà a utilitzar la poderosa X.

Seguim reflexionant ...

Què creus que és preferible?

Un títol excel·lent, que t'assegurarà un munt de visites diàries al bloc, encara que el seu contingut sigui mediocre, i on la majoria dels visitants s'hi quedin menys de 30 segons?

O un contingut de qualitat, però amb un títol tan anodí, descolorit o pusil ·lànime que no motiva a entrar-hi i per tant, ningú el visita?

Per tant un consell: eviteu posar títols que comencin amb el genèric "El bloc de..." seguit per un nom personal. Encara que faciliten la identificació de l'autor o autora, a no ser que siguem molt coneguts o mediàtics, no ens ajudarà gens.


-tanca aquesta finestra quan acabis de llegir el contingut-
Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image