Vés al contingut principal
Inici
La comunitat sempre està disposada a ajudar.

Una llista de correu no és res més que una adreça de correu on hi ha vària gent subscrita. Un subscriptor envia un correu a la llista, i tota la gent que la compon, rep aquest correu. Qualsevol que contesti, també ho ha de fer a la llista, i així, es va construint un diàleg, normalment per aclarir dubtes, o simplement per opinar al respecte d'un tema en concret.

Visiteu http://lists.debian.org/ i veureu per cada categoria de llistes, la quantitat que n'hi ha. Aquestes llistes, a més a més disposen de tot el trànsit de correus electrònics (historial) que ha anat passant al llarg del temps per la llista (archive), i normalment ofereixen un sistema de cerca, de manera que abans de preguntar una cosa a una llista, és recomanable saber si aquesta pregunta ja es va fer amb anterioritat, i per tant, potser descobrir que la resposta ja estava escrita.

El cercador Google, disposa d'un apartat específic per fer cerques en llistes de correu. S'anomena Google Groups, i tot i que costa una mica al principi, és d'una utilitat extremadament excel·lent.

En moltes llistes de distribució s'intenta educar als usuaris nous que fan preguntes trivials amb un: RTFM com a resposta a la pregunta. Podeu provar de buscar una definició d'aquest acrònim. Per a trobar definicions, la millor opció és anar a la Wikipedia, i buscar per la paraula. Una altra opció és escriure el prefix "define:" i la paraula (sense espais entremig) al mateix cercador google.
Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image