Vés al contingut principal
Inici
A les pàgines web hi podem trobar ajuda molt diversa, des de guies, manuals, PMFs (Preguntes Més Freqüents, o FAQ), manuals COM ES FA (HOWTO), fòrums de discussió, etc.

A http://www.debian.org/doc/index.ca.html hi trobareu un índex força complert.

També caldria indicar que existeix el projecte The Linux Documentation Project [en][es], que s'encarrega de centralitzar i indexar de forma còmode tota la documentació que es va desenvolupant.

Molts usuaris, tenen tendència a deixar constància de com han aconseguit realitzar una tasca concreta per tal d'ajudar a la comunitat, amb la filosofia: "jo m'he trobat amb problemes que ara ja sé resoldre, ho deixarem ben escrit, per a què el proper, ja no es trobi amb aquests problemes". D'aquesta idea, sorgeixen els documents COM ES FA (HOWTOs), que precisament intenten explicar pas a pas com realitzar una tasca concreta. Alguns, són tan senzillets que fins i tot tenen el nom de mini-HOWTOs, però sempre és una ajuda molt ben rebuda.

Les PMF (FAQ), segueixen una altra idea, tenen dos usos principals, el primer és d'anar a buscar resposta a una pregunta que ja ha estat plantejada, i el segon seria fer una ullada ràpida a les preguntes més freqüents per aprendre'n funcionalitats desconegudes.

Aquesta informació normalment ve molt ben documentada, i amb enllaços externs que sempre són benvinguts.
Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image