Vés al contingut principal
Inici
Logo Punt TIC

Al portal PuntTIC.cat, trobarem l'apartat de recursos, que disposa d'un seguit d'eines i enllaços que ens poden resultar molt útils. Es tracta de recursos educatius i formatius que ens ajudaran a treballar aspectes com ara:
  • Començar amb l'ordinador
  • Sistema operatiu
  • Ofimàtica
  • Eines d'Internet
  • Imatge digital
  • Gestors de continguts
Captura repositoriAltres recursos de la xarxa els trobem a aquesta mateixa plataforma, al Repositori Punt TIC, on trobareu formacions en línia que podeu utilitzar als vostres punts o importar a la vostra pròpia instal·lació Moodle. Per descomptat, l'aportació de nous cursos a la xarxa és més que benvinguda!




subscriu-te al setmanariEl butlletí de la Xarxa Punt TIC envia cada setmana a les bústies de correu dels membres i d'altres persones interessades, les darreres novetats publicades al portal PuntTIC.cat. Podeu subscriure-us i/o consultar l'hemeroteca.




Captura wikiUn altre lloc per compartir recursos és la Wiki de l'Intercanvi de la Xarxa Punt TIC, que es va crear per celebrar el Dia Mundial d'Internet al maig de 2009, i que esperem que es vagi nodrint amb noves aportacions.

Us convidem a fer una volta i comentar alguns d'aquests recursos en el fòrum. Sempre és més senzill avaluar els recursos quan pots comptar amb l'opinió dels altres, que potser ja han treballat amb ells o han experimentat.

Endavant, la paraula és vostra!
Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image