Vés al contingut principal
Inici

Després de parlar en la primera sessió presencial sobre programari lliure i propietari, heu de tenir clares les diferències entre l’un i l’altre.
Ara es tracta de poder comparar les seves característiques d’una manera genèrica. Per això se us demana el següent:

·         Al fòrum destinat a aquesta activitat, hi heu d’escriure un missatge on comenteu un motiu o raó pels quals trobeu que el programari lliure és millor que el programari propietari. Es tracta de comentar un aspecte en què les prestacions del programari lliure siguin millors, segons el vostre parer, que les del programari propietari.

No es poden repetir els motius que s’han citat prèviament al fòrum. Per tant, aquelles persones que tardeu més a posar el vostre missatge potser tindreu més dificultats a l’hora de trobar algun motiu no citat.
Si no en trobeu cap a part dels ja comentats, en podeu assenyalar algun que ja s’hagi dit i buscar-li una argumentació diferent.

·         Ara heu de fer el mateix que en el punt anterior, però assenyalant un aspecte en el qual trobeu que el programari propietari és millor que el lliure.

·         Per facilitar la visualització dels motius ja exposats, creeu els missatges amb la següent estructura:

Tipus de programari: Programari lliure o programari propietari
Aspecte en el qual aquest programari és òptim: Motiu
Raonament: Exposició del raonament

Per exemple:

Tipus de programari: Programari lliure
Aspecte en el qual aquest programari és òptim: Cost
Raonament: La major part del programari lliure té un cost reduït o no té cost, etc.

  • Es tracta també que opineu sobre les aportacions que fan els vostres companys. Cada opinió pot encetar un debat o un seguit de rèpliques, si no hi esteu d’acord o si voleu donar la vostra conformitat. No cal que us limiteu només a les dues aportacions obligatòries; totes les aportacions seran ben rebudes i valorades
Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image