Vés al contingut principal
Inici

Entrem en la pagina http://es.wordpress.com.r crear el bloc fem clic al boto on diu “Registrarte Ahora”.




crear bloc


A continuació, omplim el formulari en els que sens demana el nom d’usuari que volem tenir (només poden ser números i lletres), una contrasenya, la qual em d’escriure dues vegades i una adreça de correu electrònic. Tot seguit acceptem els termes legals i fem “siguiente”.


aconseguir compte



En la següent pantalla ens demana el nom del domini del bloc, és a dir, la adreça on es trobarà el bloc, el qual pot ser el nom d’usuari o qualsevol altra cosa, (sempre i quan estigui disponible). El títol del bloc, el qual podrem modificar en tot moment des de el taulell de control. Triem el idioma en que volem el nostre bloc i marquem la opció de privacitat. Un cop fet tot això, polsem en el boto de “Registrarse”.



registrar-se

Una vegada que estem registrats, haurem d’esperar a que al correu electrònic, ens arribi un e-mail amb la contrasenya, per tal de poder accedir al panell d’administració. El bloc es crearà en la adreça http://nomd’usuari.wordpress.com



correu

Si desprès d’un 30 minuts no hem rebut cap correu , en la part inferior de la pagina ens apareix un espai per tornar a demanar el e-mail de confirmació:


Un cop haguem posat el correu electrònic polsem damunt de “Actualizar su correo electrónico”.


compte




Darrera modificació: dimarts, 5 de gener 2016, 15:00
loader image