Vés al contingut principal
Inici

Dades bàsiques del perfil

Cada participant disposa d'una pàgina amb el seu perfil que pot veure i editar. Es important que ompliu les vostres dades del perfil, i que hi poseu una foto, perquè així ens coneixem millor!

Hi ha diferents maneres d'accedir al perfil, i al curs us convidem a explorar la plataforma per tal de trobar-les. No obstant, us en mostrem una.

Primer pas: aneu a l'espai superior de la dreta i passeu el cursor a sobre del vostre nom. Aneu a "Preferències" i escolliu l'opció "Edita el perfil" com es mostra a la següent imatge.  

Editar el perfil

Segon pas: trobareu una pantalla similar a la que es mostra a la següent imatge:

Podeu esborrar i/o afegir informació, però heu de parar especial atenció als camps que són obligatoris. Són aquells marcats amb un asterisc de color vermell * com es mostra a la següent imatge

Per tal d'omplir la informació d'alguns camps, caldrà que despleguis una pestanya, fent clic en la marca en forma de triangle que trobaràs a l'esquerra del títol

Per exemple, per a situar una imatge al nostre perfil, haurem de desplegar la pestanya "imatge de l'usuari". Desprès podrem seguir les instruccions.  

Pensa que un perfil complert és una bona manera de que ens coneguem una mica millor

Opcions de correu electrònic, subscripció i seguiment dels fòrums

És el moment d'ajustar les vostres preferències relatives a les opcions de correu electrònic (teniu la possibilitat d'escollir entre diferents opcions, però us recomanem les que apareixen a la imatge)

gestiocorreu

Si activeu el seguiment dels fòrums,  podreu veure els nombre de missatges pendents que teniu a cada fòrum

En acabar cal fer clic sobre Actualitza perfil a la part inferior de la pàgina.

Darrera modificació: dissabte, 25 d’octubre 2014, 20:24
loader image