Fòrums generals

Fòrum Descripció Debats
El tauler: fòrum de notícies
Anuncis i notícies generals
0
Fòrum social
CATCert
Un espai on compartir informació que qualsevol participant consideri rellevant, al llarg de tot el curs.
0

Fòrums d'aprenentatge

Tema Fòrum Descripció Debats
Tema 1 El fòrum de suport del mòdul 1

El fòrum de suport del mòdul 1

Icona bubble chat, autor PanoramixL'espai per plantejar i resoldre els dubtes sobre el primer mòdul del curs de forma col·laborativa amb la resta de participants. Compartint és més fàcil!

0
Tema 2 Fòrum de suport del mòdul 2

El fòrum de suport del mòdul 2

Icona bubble chat, autor PanoramixL'espai per plantejar i resoldre els dubtes sobre el segon mòdul del curs de forma col·laborativa amb la resta de participants. Compartint és més fàcil!
0
Tema 3 El fòrum de suport del mòdul 3

El fòrum de suport del mòdul 3

Icona bubble chat, autor PanoramixL'espai per plantejar i resoldre els dubtes sobre el tercer mòdul del curs de forma col·laborativa amb la resta de participants. Compartint és més fàcil!
0
Tema 4 Pràctica: utilitza el teu certificat digital i explica'ns com t'ha anat!
Icona: Orange Fòrum, autoria: www.aha-soft.com Aquest és l'últim exercici del curs, on realment apliquem tot el que hem aprés per l'objectiu de la formació: utilitzar el nostre certificat digital IdCAT.

Aprofita que ara ja el tens instal·lat per fer alguna gestió o tràmit pendent i que puguis realitzar per Internet. Explica al fòrum en quin ...
0
El fòrum de suport del mòdul 4

El fòrum de suport del mòdul 4

Icona bubble chat, autor PanoramixL'espai per plantejar i resoldre els dubtes sobre el quart mòdul del curs de forma col·laborativa amb la resta de participants. Compartint és més fàcil!

0
Tema 5 El fòrum de suport del mòdul 5

El fòrum de suport del mòdul 5

Icona bubble chat, autor PanoramixL'espai per plantejar i resoldre els dubtes sobre el darrer mòdul del curs de forma col·laborativa amb la resta de participants. Compartint és més fàcil!
0