Vés al contingut principal
Inici

1. Navega fins a aquestes webs, crea adreces d'interès per a cadascuna i les seves corresponents carpetes, amb el navegador Firefox:

a. Crea les adreces d'interès per a les pàgines web:

www.lavanguardia.es

www.elpais.es

www.elperiodico.es

i guarda-les a la carpeta Diaris Digitals que també hauràs de crear.

b. www.gencat.net

    www.diba.es

Aquestes es guardaran a la carpeta Institucions

c. www.google.es

    www.yahoo.es

    www.noxtrum.com

I aquestes a la carpeta Cercadors.

Per saber més: Investiga dins del menú Adreces d'interès com es fa una còpia de les nostres adreces d'interès a un arxiu.

A continuació, busca la pàgina corresponent al Museu Marítim de Barcelona amb el cercador Google, mira l'espai on hi ha els horaris i preus, guarda-la en una carpeta al teu ordinador i am bel programa de correu Thunderbird envia aquesta informació, en forma de fitxer adjunt, al vostre propi e-mail.

Per a saber més:

- Investiga dins del menú Fitxer com es fa la transferència dels preferits i l'historial, des del navegador Explorer a Firefox.

- Dins del cercador Google, com es poden obtenir només imatges en blanc i negre, en format .jpg i d'una grandària gran?

- Amb els cercadors busca informació sobre els operadors booleans i mira d'utilitzar-los per a fer recerques avançades. (Aquests operadors no funcionen d'igual manera a tots els cercadors). Quines opcions has provat i quins resultats has obtingut?

2. Instal·la el client de missatgeria GAIM i conversa amb algú conegut. A continuació configureu al vostre gust la llista d'amics i el text del missatge.

3. Amb Evolution:

a. Crea 3 cites al calendari, una d'elles que sigui periòdica, que es repeteixi un dia a la setmana.

b. Crea 5 contactes diferents, fent constar les següents dades nom, cognoms, empresa, càrrec, incloent el número de telèfon de feina, l'adreça de l'empresa, la seva web i correu electrònic.

c. Crea 3 tasques, una d'elles periòdica que es repeteixi un dia al mes.

d. Crea una nota.

loader image