Vés al contingut principal
Inici
Requisits de compleció
Venciment: diumenge, 24 d’abril 2005, 23:55

En aquesta activitat es tracta que amplieu els vostres coneixements sobre algun dels punts tractats en la sessió presencial. Podreu triar entre diversos camps d’actuació.

Sobre els temes que aquí us proposem, redacteu un breu document en el qual haureu de respondre a la pregunta que es formula. Es tracta d’aprofundir en el tema, cercar fonts d’informació i aportar-hi el vostre criteri. És un petit treball que us permetrà conèixer més a fons l’aspecte que us interessi més.
Trieu el tema que us resulti més atractiu i aprofundiu-hi tant com vulgueu.

Temes per triar (heu d’escollir-ne només un):

1.      Quines raons pot tenir una empresa de programari a escala mundial per derivar recursos cap a la creació de programari lliure?

2.      Quin creus que seria el procés adient per migrar completament els telecentres de Catalunya a programari lliure?

3.      Quines són les experiències de migració a programari lliure que s’han dut a terme fins al dia d’avui?

4.      Imagineu que voleu migrar el vostre telecentre a programari lliure. Quin creieu que seria el cost monetari aproximat de fer-ho? (Feu un estudi comptabilitzant costos de programari, adaptació dels usuaris, plataformes, etc.)

5.      Quines són les principals llicències emprades dins del món del programari lliure?


Consideracions

·         El document s’haurà de redactar mitjançant un editor de textos GPL. Podeu enviar el resultat en format sxw, doc o pdf.

·         L’extensió del treball ha de ser de 2 a 4 pàgines. No es valorarà tant la llargada del text, com la informació aportada.

  • No es tracta que copieu la informació d’una font, sinó que aprofundiu en el tema i que redacteu un text propi amb els continguts que heu après.
loader image