Esquema per temes

 • General

  CREACIÓ DE BLOCS

  Benvinguts/des al curs virtual de creació de blocs.

  Inicialment, que sapigueu que més a baix disposeu del fòrum social, que serà l'espai on haureu de plantejar els dubtes que tingueu, dubtes que intentarem solucionar entre tots, no només el tutor/a sinó juntament amb el resto de companys i companyes del curs.

  Disposeu inicialment, en aquest apartat, d'un document amb el temari general del curs.

  A partir de la lectura del temari, caldrà que realitzeu les activitats que es proposen, utilitzant el temari com a guia en la realització de les activitats.

 • Tema 1

  ELS BLOCS

  Aquest bloc d'activitat, ens servirà per a entendre millor de què es tracta això dels blocs. Després caldrà demostrar-ho, fent l'activitat.

  Per a fer l'activitat, caldrà que li feu un cop d'ull al temari general del curs, fet que podeu completar buscant més informació per Internet.

 • Tema 2

  RECULL DE BLOCS

  En aquesta ocasió, es tracta de que, entre tots/es, confeccionem una relació de blocs que puguin ser interessants.

  Per a fer l'activitat, cal entrar al següent fòrum.

 • Tema 3

  CREACIÓ D'UN BLOC

  A continuació, disposeu de manuals d'ajuda a la creació de blocs amb eines conegudes (serveis web de prestació d'espais per a la creació de blocs), els quals us serviran per ajudar-vos en la confecció d'un bloc, utilitzant algun d'aquests serveis webs gratuïts.

  Trobeu més detalls sobre l'activitat, accedint a l'últim dels accessos que hi ha en aquest bloc d'activitat, al Fòrum dels blocs.