Esquema per temes

 • General

  PRESENTACIONS MULTIMÈDIA - AR

  Benvinguts/des al curs.

  En aquest curs coneixerem una eina que s’anomena Impress, un programa per a la creació de presentacions multimèdia el qual forma part del paquet d’ofimàtica Open Office, i es totalment equiparable al Power Point del Microsoft Office.

  Primer de tot, coneguem una mica més el perquè de tot això.

  Accés al perquè de tot això

  Amb el següents vincles, us facilito:

  • D'una banda, el temari complert amb el que treballarem el curs, per que li feu un primer cop d’ull i us el podeu imprimir tot d’una (procureu fer-ho a dos cares, per estalviar paper). Amb posterioritat, els diferents blocs de treball faran referència als diferents apartats d’aquest temari, i us faran fer alguns exercicis referents als conceptes tractats.
  • De l'altra, hi ha accés al fòrum social, fòrum que servirà per que hi exposeu dubtes, consultes, (i també, i sou capaços/es les resoleu), feu comentaris de caire general respecte del curs, etc.
  • Finalment, he afegit un espai per a poder afegir explicacions d'opcions extra que puguin considerar-se interessants durant l'execució del curs i que no es contemplin en el temari i conjunt d'activitats del curs.
 • Tema 1

  BLOC 1

  Anem per feina. Aquest curs és força curt. L’objectiu és ser capaços/es de crear una presentació més o menys formal i correcta utilitzant l’Impress de l’Open Office. Per a fer-ho, disposeu dels apunts que se us facilita en la presentació del curs, i una petita guia o model per a realitzar la presentació, que trobareu en l’apartat específic per a l’entrega de l’activitat (que trobeu tot just una mica més a baix).

  Com veieu, és un curs que està bastant enfocat per a desenvolupar la vostra capacitat autodidacta, però no dubteu en buscar suport mitjançant el fòrum social per al plantejament de dubtes, que entre alumnes i professor/a procurarem solucionar.