Aquest curs estarà obert del 22 al 26 de juliol, tindrà una durada de 10h i es farà a càrrec de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC.

Si us voleu inscriure empleneu el següent formulari.

Voleu contribuir a trencar l'escletxa digital de gènere? Us animeu a impulsar activitats per engrescar i apoderar les noies amb les TIC? En aquest curs coneixerem quins recursos tenim al nostre abast per fer-ho i debatrem sobre en quina situació estem i quines estratègies i projectes han funcionat millor en aquest àmbit.

Curs d'exploració de tecnologies per a utilitzar la Realitat Augmentada i Realitat Virtual als vostres Punts. La RV i RA com a eina per a motivar la participació: narrativa digital, creació d’un projecte de RA vinculat al territori i al patrimoni cultural.


Aquest curs estarà obert del 22 al 26 de juliol, tindrà una durada de 10h i es farà a càrrec de l'Oficina Tècnica de Carles Roca - dinamitzador del Punt TIC de l'alta Ribagorça.

Si us voleu inscriure empleneu el següent formulari.

Curs d'introducció a la programació i la robòtica educativa, on a partir d'exemples i compartint experiències i projectes que s'han fet, veurem com utilitzar Scratch, conèixer la “cultura maker”, també quines opcions hi ha dins de la robòtica educativa.

Grup d'aprenentatge per incorporar activitats d'iniciació a la programació mitjançant Scratch en la programació d'activitats de Punt TIC.

Comunitat pràctiques Crèixer amb RobotsComunitat de pràctiques sobre experiències socioeducatives amb robòtica i programació. Vols formar part d'aquesta comunitat?
Contacta'ns: et pots inscriure i presentar-te al fòrum o enviar-nos un missatge a: oficina.tecnica@punttic.cat

Vols treballar la programació en el teu centre? Un bon inici pot ser Scratch, un llenguatge de programació visual pensat per a treballar les bases de la programació a edats primerenques... i no tant primerenques!